Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-húsos szarvacska tészta

Paradicsomos-húsos szarvacska tészta
Paradicsomos-húsos szarvacska tészta
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ismét egy tészta recept, egy kicsit más, de ez is nagyon-nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A húst vékony csíkokra vágjuk, majd alapossan megmossuk, és sózzuk.
  3. Kicsi olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt pároljuk még őket.
  4. Egy tálba beletesszük a paradicsomszószt, a tejfölt, a ketchupot, a metélőhagymát, a petrezselymet és ízlés szerint borsot. Alapossan kikeverjük, majd a zöldborsós húsra öntjük, jól összekeverjük, és kis lángon lefedve puhítjuk még a húst így.
  5. Ha puha a hús, és egyett rottyant a szósz, akkor a kifőtt tésztára öntjük, és összekeverjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 789
elküldve: 1
receptkönyvben: 30
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos tészta sertéskarajjal, zöldborsós tészta paradicsomosan, paradicsomszószos tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1041
szarvacska tészta 500 g
sertés rövidkaraj 70 dkg
zöldborsó 200 g
paradicsomszósz 0.5 dl
tejföl 450 g
ketchup 6 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 ek