Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panzanella szardellával

Panzanella szardellával
Panzanella szardellával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A klasszikus toszkán kenyérsaláta turbózott változata.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret kockára vágjuk, és sütőben pár perc alatt aranybarnára pirítjuk.
  2. A paradicsomot kockára vágjuk, a levét felfogjuk, és azt is a paradicsomos tálba tesszük.
  3. Az uborkát félbe vágjuk, kimagozzuk (így tovább marad roppanós) és kockára vágjuk, hozzáadjuk a paradicsomhoz.
  4. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk, és ezt is a többi zöldséghez adjuk.
  5. A kapribogyókat félbe, az olajbogyót negyedekbe, a szardellát apróra vágjuk, és hozzákeverjük a zöldségekhez.
  6. Az olívaolajat elkeverjük a borecettel, sózzuk, borsozzuk és a salátára öntjük. Megszórjuk apróra tépett bazsalikomlevelekkel, és hűtőben érleljük fogyasztásig.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 768
elküldve: 1
receptkönyvben: 75
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
532 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

panzanella szardellával, kapribogyóval és olajbogyóval, toszkán kenyérsaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

253
kenyér 3 szelet
kígyóuborka 1 közepes db
paradicsom 2 nagy db
lila hagyma 0.5 közepes db
szardella 5 db
kapribogyó 3 teáskanál
olajbogyó 10 db
olívaolaj 0.5 dl
vörösborecet 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 1 marék