r
Nosalty Logó

Pangasius zöldségekkel kapormártással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Pangasius zöldségekkel kapormártással
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Összesen 543 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Összesen 1084 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Összesen 80 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1028 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    188 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    506 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.6 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    439.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    329 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    172 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    866 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2008 micro
Összesen 543 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    58.1 g

Zsír

  • Összesen
    62.4 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2056 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    1012 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    878.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    657 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    255 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    344 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    289 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    377 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    1732 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4015 micro
Összesen 1084 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 80 kcal

Hozzávalók

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Elkészítés

A pangasiushoz

  1. A pangasius filét kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot, mellé tesszüka póréhagymát, teszünk rá vajat.
  2. A másik serpenyőben pedig megsütjük, pároljuka zöldségeket.
  3. Amíg ezek sülnek, elkészítjüka kapormártást tejszínnel és apróra vágott kaporral, sóval, fehérborssal.
  4. A krumplit vajban sütjük.
  5. Tálalunk. A tányérra helyezünk egy halfilét, köré zöldségeket. A halra öntünk kapros mártást, s teszünk rá egy kapor levelet. A krumplikra pedig petrezselyemzöldetrakunk. Díszítjükegy szelet citrommal.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2981
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A pangasiusnak nagy az ellenpropagandája, ezért sokan tartanak tőle, pedig finom étel készíthető belőle.

Hozzávalók

A pangasiushoz

A párolt zöldségekhez

A kapormártáshoz

A burgonyához

Címlapról ajánljuk

További cikkek