Nosalty Logó

Tejszínes pangasius sajttal

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
DoGGma
Tejszínes pangasius sajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 663 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2647 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 161 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56 g

Zsír

  • Összesen
    44.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2077.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    520 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    818 mg
  • Nátrium
    632 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    296.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    282 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    37 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 663 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    224.1 g

Zsír

  • Összesen
    179.6 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    64 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    980 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8311.8 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    2080 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    3273 mg
  • Nátrium
    2529 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.1 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    1186.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1127 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    33 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1115 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2647 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    505.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    127 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 161 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálba, amit kikentünk olajjal, belefektetjük az előzőleg fokhagymakrémmel, borssal és ételízesítővel bedörzsölt halszeleteket, ráöntjük a tejszínt, rászórjuk a sajtot, és lefedve kb. 20 percet minimum állni hagyjuk így, addig a sütő bemelegszik.
  2. Ezután betoljuk a sütőbe, és aranysárgára sütjük. Kb. 30-40 perc alatt. Nekem gázsütőm van, abban ennyi idő bőven elég volt 180 fokon.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 98
  • Össznézettség: 41213
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 09.

Ajánló

Krumplipürével tálaljuk.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Szeretem a pangasiust, és most mást akartam készíteni, mint a citromos változatot. Nagyon finom lett! :)

Hozzászólások

sziszi01

Szia! köszi a receptet, ma elkészítettem! jó ötlet volt a fokhagymakrém! Sziszi

Törölt felhasználó

Megcsinaltam en is:D.....a ferjemnek nagyon izlett:D

Törölt felhasználó

Szia! Ha fagyasztott halból csinálom, ki kell el?tte olvasztani? Köszi

DoGGma

Szia! Igen mindenképpen ki kell olvasztani és kissé óvatosan ki is nyomkodni bel?le a nedvességet, amit a fagyasztás, majd az olvasztás után felszívott a hal! Én is mindig a fagyasztottat veszem! :)

Törölt felhasználó

Ezt én úgy csináltam, hogy kisütöttem kockázott bacont, ennek a zsírján és egy kevés olajon pároltam gombát. Ezután sütöttem meg a Pangasius szeleteket és felöntöttem sajttal összekevert tejszínnel. Sóval és fehér borssal f?szereztem. Párolt rizs megy a legjobban hozzá.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek