Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal

Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal
Pácolt hátszínszeletek fűszervajjal
80 perc / előkészület: 60 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hagymás hátszín ugyanígy készül, csak fűszervaj helyett az előre elkészített felkarikázott, lisztben megforgatott, forró olajban kisütött, lecsöpögtetett hagymakarikákkal borítjuk és mustárral tálaljuk.

hozzávalók / 4 adag

A húshoz

A pácléhez

A hús sütéséhez

A tálaláshoz

ajánlat

Krumplipüré vagy sült burgonya illik hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, és kb. 8 mm vastag szeletekre vágjuk.
  2. A szeleteket kb. 6 mm vastagra klopfoljuk, és mindkét oldalán besózzuk.
  3. A többi anyagot összekeverjük a páchoz, és minden szeletet bekenünk vele.
  4. A maradék páccal leöntjük az üvegtálba rakott szeleteket, lefedjük, és kb. 3-4 napra betesszük a hűtőbe.
  5. Egy vastag falú teflon serpenyő alját vajjal kikenjük, és felforrósítjuk.
  6. A bepácolt húsokat a forró teflonban mindkét oldalon kb. 3-3 percig sütjük.
  7. A szeleteket frissen tálaljuk, és a tányéron ízlés szerint megkenjük a fűszervajjal.

  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 588
elküldve: 2
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

dzsordzsi

Mióta szakács: 2010.08.16.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt hátszín, fűszervajas hátszín krumplipürével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

888
marha hátszín 1 kg
szójaszósz 150 ml
száraz vörösbor 1 dl
mustár 2 ek
citromlé 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 2 ek
fekete bors 1 kk
fűszerpaprika 1 kávéskanál
vaj 5 dkg
fűszervaj 10 dkg