Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A fűszervaj lényege, hogy a megolvadt vajat fokhagymával és zöldfűszerekkel keverjük. A zöldfűszerek lehetnek petrezselyem, kapor, tárkony, koriander, zsálya, snidling, rozmaring és kakukkfű. A zöldségek összeállításánál tekintettel kell lenni az ízek hangsúlyára. A fűszervaj jól jön szendvicsek készítésénél és más receptekben is szerepel.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűtőben.

Fűszervaj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!