Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Öthagymás gombás csirke

Öthagymás gombás csirke
Öthagymás gombás csirke
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hagymaimádóknak kötelező!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megtisztítjuk a hagymákat, a pórét karikákra vágjuk, a vörös- és lilahagymát pedig félbe, majd szeletekre vágjuk. A gombát is felszeleteljük tetszésünk szerint. A húst kockákra vágjuk.
  2. Kevés olajon megdinszteljük a hagymákat, majd kiszedjük tányérra. A húst ekkor tesszük a serpenyőbe, és fehéredésig pirítjuk, sózzuk-borsozzuk, majd visszatesszük a hagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, és kevés vízzel megpároljuk.
  3. Mikor kezd puhulni, hozzáadjuk a gombát, és belemorzsoljuk a camembert sajtot, ekkor újrafűszerezzük. Ha már teljesen puha a hús és a gomba is, hozzáadjuk a tejszínt, és készre főzzük.
  4. Amikor elzárjuk alatta a gázt, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 881
elküldve: 2
receptkönyvben: 30
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Ribizli

Mióta szakács: 2015.03.09.
13 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes csirkemell, csirkemell tejszínes hagymás mártásban, sokhagymás csirkemell tejszínes szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

296
csirkemell filé 1 db
póréhagyma 1 közepes db
lila hagyma 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 4 gerezd
snidling 1 csokor
gomba 20 dkg
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 3 dl
camembert sajt 5 dkg
főzőtejszín 200 ml