r
Nosalty Logó

Mascarponés csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Mascarponés csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 473 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    230 mg
  • Nátrium
    228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    166.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    101 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    63 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    255 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    965 micro
  • Lut-zea
    327 micro
Összesen 473 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    47.7 g

Zsír

  • Összesen
    78.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1138 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    333.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    125 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    509 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    654 micro
Összesen 949 kcal
  • 10% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    154 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    261 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, mossuk, szárazra töröljük. Sóval, borssal fűszerezzük.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A csirkecombokat erős lángon átsütjük, majd hozzáadjuk a kétféle hagymát, és tovább sütjük még egy pár percig.
  3. Hozzáöntünk egy kevés vizet, és a serpenyőt lefedve a húst lassú tűzön majdnem puhára pároljuk, ha szükséges, öntünk hozzá még egy kis vizet.
  4. Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a koktélparadicsomokat (el is lehet őket felezni, ha túl nagyok), az olajbogyót és a tejszínnel elkevert mascarponét, és készre pároljuk.
  5. Sóval, borssal, és csipetnyi Cayenne borssal ízesítjük.
  6. Megszórjuk bazsalikommal.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 213
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 21226
  • Feltöltés dátuma: 2010. január 07.

Ajánló

Köretnek rizst vagy tésztát ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Finom, mutatós étel. A mascarponét lehet krémsajttal helyettesíteni, úgy is nagyon finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.

Gibanica, a százrét hajtott rétestészta, mely sósan és édesen is...

Rétes a Balkánról, mely rác, délszláv, avagy szerb származású, és létrejöttébe biztosan beleszólt a török hódoltság is. Az ő baklavájukba magok kerülnek, leggyakrabban pisztácia és dió, de mindenféle új változata létezik már. A gibanica viszont túrótöltelékkel sül, nézzük, a mi receptünk miben más!