Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túróval és póréval sütött hús

Túróval és póréval sütött hús
Túróval és póréval sütött hús
30 perc / előkészület: 5 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A túró és a póré együttese nagyon felturbózza a natúr hússzeletet.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Csirkéből, pulykából is készíthetjük. Rizzsel, párolt zöldségekkel és/vagy paradicsomsalátával nagyon príma!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szeletekre vágott húst a vajon hirtelen kisütjük: mindkét oldalukat pirosra.
  2. Hozzáadjuk a túrót és a karikára vágott pórét.
  3. Megsózzuk, kevés vizet öntve alá pároljuk.
  4. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a tejszínt, borsot darálunk rá, összeforraljuk.
  5. Tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 570
elküldve: 2
receptkönyvben: 213
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sertéscomb póréval és túróval sütve, sertéscomb póréhagymával és túróval sütve, túróval és póréhagymával sütött hús

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

libaláb
libaláb Wed, 2016-04-13 18:35

Kipróbáltam, egyszerű, finom, szépen tálalható, de ami a legjobb benne, hogy újdonság. Köszönöm az ötletet.

849
sertéscomb 80 dkg
tehéntúró 40 dkg
vaj 10 dkg
póréhagyma 1 közepes db
habtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint