Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívás vörös pestos spagetti

Olívás vörös pestos spagetti
Olívás vörös pestos spagetti
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy spagettivariáció, amihez nem kell hosszasan a paradicsomszószt főzni. Ízletes mediterrán ízvilág a hétköznapokra. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat forrásban lévő vízbe tesszük pár percre, héjukat lehúzzuk, feldaraboljuk. Egy serpenyőbe olívaolajat csorgatunk, és megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát, zúzott fokhagymát. Ezután hozzátesszük a darált húst, és zsírjára lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a paradicsomokat, oreganot, a feldarabolt pepperonit és a pestot. Pár perc alatt készre főzzük, ha szükséges, egy kevés vizet is adunk hozzá.
  2. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és forrón a szószhoz keverjük. Hozzáadjuk az olajbogyót, és összeforgatjuk a tésztával. Forrón, friss bazsalikomlevéllel tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 553
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
98 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

531
spagetti tészta 300 g
pesto 3 ek
paradicsom 3 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fekete olajbogyó 200 g
pepperoni 1 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
oregánó 1 kk
darált marhahús 250 g
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint