Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olaszos mozzarellás melegszendvics

Olaszos mozzarellás melegszendvics
Olaszos mozzarellás melegszendvics
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bár igényel némi kompromisszumot, de egy gyorsan elkészíthető alternatíva, ha valami olaszosra vágyunk, és nincs kedvünk pizzatésztát dagasztani, vagy tésztát főzni és szószokat kavargatni. Nagyszerű ez a melegszendvics vendégvárónak is, vagy csak egy esti beszélgetéshez egy üveg bor társaságában. A finom, friss zöldfűszerek remekül kényeztetik az ízlelőbimbóinkat, és különlegessé teszik a szimpla hétköznapi vacsorát is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldfűszereket összeaprítjuk, és egy befőttes üvegben alaposan összerázzuk az olívaolajjal, a sóval és a borssal.
  2. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rátesszük a kenyérszeleteket, a paradicsomot, meglocsoljuk a zöldfűszeres olívával, ráhelyezzük a sonkát, a mozzarellát, megint meglocsoljuk az olívával, és 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük, majd még 5 perc felső grill funkciót "ráengedünk", hogy meg is piruljon.
  3. Ha megsült, azonnal tálaljuk.
  4. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 220°C
  • elkészítettem: 21 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 324
elküldve: 1
receptkönyvben: 82
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

GastroHobbi

Mióta szakács: 2014.08.21.
58 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mozzarellás-paradicsomos melegszendvics, mozzarellás melegszendvics sonkával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1058
kenyér 6 szelet
serrano sonka 10 dkg
paradicsom 2 közepes db
mozzarella 250 g
olívaolaj 0.5 dl
bazsalikom 1 ek
snidling 1 ek
oregánó 1 ek