Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vajban sült melegszendvics á lá Moncsi

Vajban sült melegszendvics á lá Moncsi
Vajban sült melegszendvics á lá Moncsi
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit unalmasnak tűnt a hagyományos melegszendvics, így gondolkoztam, hogyan lehetne kicsit feldobni. Láttam egy műsorban egy hasonló receptet, de picit átalakítottam. Az eredmény egy isteni finom melegszendvics és bundás kenyér keveréke lett. Vigyázat! Gyorsan fogy :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy szelet toast kenyérre tegyünk egy szelet sonkát, reszeljünk bele sajtot, és tegyünk rá egy másik toast kenyeret.
  2. Ezután a tojást a sóval és a borssal kézi habverővel verjük fel, majd folyamatosan kevergetve adjuk hozzá a tejet.
  3. Egy kerámia serpenyőben forrósítsuk fel a vajat teljes lángon. Ha már forró, vegyük kisebbre a lángot, és a megtöltött toast kenyereket azelőtt, mielőtt beletesszük a forró vajba, mártsuk bele mindkét oldaluknál a tejes-tojásos keverékbe.
  4. A vajban mindkét oldalukon süssük aranybarnára, majd ha kész, konyhai papírtörlővel itassuk le róla a felesleges zsiradékot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 880
elküldve: 0
receptkönyvben: 52
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Varga Mónika

Mióta szakács: 2014.01.04.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

töltött melegszendvics, sonkás sajtos melegszendvics, sonkával és sajttal töltött bundás kenyér

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1625
toast kenyér 500 g
pulykamell sonka 20 dkg
sajt 300 g
vaj 250 g
tojás 5 db
tej 2 dl
1 teáskanál
bors 1 csipet