Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mogyoróvajas brownie Puffintól

Mogyoróvajas brownie Puffintól
Mogyoróvajas brownie Puffintól
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Havonta egyszer megkívánjuk a mogyoróvajat, de elég unalmas, ha csak kenyérre kenve esszük. Egy könyvtárból kivett, angol szakácskönyvben kerestem egy mogyoróvajas süti receptet. Nem nagyon vagyok oda a brownie-ért, de mogyoróvajjal nagyon finom, és a mogyoródarabkák még izgalmasabbá teszik ezt az egyszerű sütit.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 160 fokra melegítsük elő a sütőt. Egy kisebb méretű tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
  2. Egy nagy tálban alaposan keverjük össze a felolvasztott vajat, mogyoróvajat és a cukrot.
  3. Adjuk hozzá a tojást és a vanília aromát, és ismét egyenletesen keverjük össze a keveréket.
  4. Legutoljára a lisztet, a mogyorót és az apróra vágott étcsokit szórjuk bele a tésztába.
  5. 25-30 percig süssük, addig, amíg a teteje aranybarnára nem sül.
  • sütési hőfok: 160°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 915
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Puffin

Mióta szakács: 2015.09.29.
24 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: reggeli, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

mogyorós brownie, mogyoróvajas csokis süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

575
vaj 10 dkg
mogyoróvaj 15 dkg
cukor 15 dkg
tojás 1 db
vaníliaaroma 1 teáskanál
finomliszt 10 dkg
sütőpor 1 kávéskanál
földimogyoró 5 dkg
étcsokoládé 10 dkg