Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás zöldborsó-saláta mazsolával

Mentás zöldborsó-saláta mazsolával
Mentás zöldborsó-saláta mazsolával
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ki mondta, hogy télen nem lehet könnyű, friss ízeket tálalni? Az arab és olasz konyha kedvelőinek nagy kedvence lesz a Bonduelle receptje.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst a húsleveslével feltesszük főni. Ha szükséges még, egy kevés vizet adhatunk hozzá főzés közben.
  2. A borsót megfuttatjuk a vajon, rádobjuk a fokhagymát, pároljuk pár percig, majd félretesszük.
  3. Ha a rizs megfőtt, hagyjuk egy kicsit hűlni, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a mazsolát, a mentát, sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. Egy kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 500
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rizssaláta, borsósaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

527
barnarizs 40 dkg
alaplé 5 dl
zöldborsó 200 g
vaj 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
mazsola 5 dkg
menta 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1.5 ek