Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mentás-joghurtos padlizsánkrém

Mentás-joghurtos padlizsánkrém
Mentás-joghurtos padlizsánkrém
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A menta nagyon frissé, hűsítővé teszi.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A padlizsánt sütőben, egészben megsütjük.
  2. Meghámozzuk, majd villával jól szétnyomkodjuk.
  3. Összekeverjük a többi hozzávalóval, és jól lehűtjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 897
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
125 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

padlizsánkrém, mentás padlizsánkrém, joghurtos-szezámmagos padlizsánkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

91
padlizsán 2 kis db
joghurt 3 dl
menta 3 db
szezámmag 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 3 levél
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint