Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán articsókás fetakrém

Mediterrán articsókás fetakrém
Mediterrán articsókás fetakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom szendvicskrém. Jól záródó edényben vagy csavaros befőttesüvegben a hűtőben akár 1 hétig is eláll. Ha az ajvár nagyon erős, a chilipehelyt el is hagyhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fetát villával összetördeljük.
  2. Az articsókát hideg vízzel leöblítjük, hagyjuk szűrődni, durvára vágjuk.
  3. Az articsókát a durvára vágott fokhagymával, paradicsommal, az ajvárral és krémsajttal, konyhai aprítógépben krémesre dolgozzuk. Majd hozzákeverjük a fetát is.
  4. A krémet sóval, borssal, chilipehellyel és provence-i fűszerkeverékkel ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 559
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fetás sajtkrém, articsókás krém fetával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

205
feta sajt 100 g
krémsajt 100 g
szárított paradicsom 4 db
articsóka 3 db
ajvár 3 ek
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint