Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rokfort petrezselymesen

Rokfort petrezselymesen
Rokfort petrezselymesen
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám szokott csinálni, én csak ritkán, mivel itthon rajtam kívül senki se szereti. Pont találtam nagyon jó áron kéksajtot és gondoltam, kipróbálom milyen belőle. A petrezselyem már saját adalék, nem kötelező, viszont nekem nagyon bejött.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük vagy szétnyomodjuk a sajtot, összekeverjük a vajjal. A petrezselymet nagyon apróra kell aprítani és elkeverni benne.
  2. Felszeleteljük a kenyeret, bagettet stb. (nekem ciabatta volt éppen otthon). Utána lehet is kenni és enni.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 742
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kókuszos_Lány

Mióta szakács: 2012.01.01.
82 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
kalória: magas

receptkategóriák

egyéb elnevezések

márványsajtos krém, kéksajtos vaj, petrezselymes kéksajt-krém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1196
kéksajt 10 dkg
vaj 3 ek
bagett 20 dkg
petrezselyem 5 szál