Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magyaros krémsajt

Magyaros krémsajt
Magyaros krémsajt
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy amerikai szakácskönyvben találtam ezt a receptet, nagyon kíváncsivá tett a neve.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rozskenyérre kenve.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat villával jól kikeverjük vagy turmixoljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 427
elküldve: 1
receptkönyvben: 107
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
733 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fűszeres krémsajt, krémsajt magyaros ízesítéssel

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Fri, 2011-10-21 20:19

Ugy tapasztaltam, hogy kulfoldon ha raneznek egy etelre ami pirospaprikaval van elkeszitve rogton arra gondolnak, hogy valami koze van hozzank. Hiaba a Magyar pirospaprika igen hires, de sajnos az teves, hogy minden eledelunk uszik benne!

kitike
Kitike / kitike Fri, 2011-10-21 12:56

A fűszeressége, a hangulata magyaros! Amúgy kapri helyett pici kockákra vágott savanyúuborkát, borsot sokat használunk (sajna), akkor legyen sima fekete. És nem szégyen másoktól ellesni ötletet!

zsuzsi965
zsuzsi965 Fri, 2011-10-21 11:24

Kapribogyó, cayenne-bors, amerikai receptkönyv.... mitől is magyaros?

155
krémsajt 20 dkg
kapribogyó 2 ek
köménymag 1 ek
fűszerpaprika 1 ek
tejföl 0.5 dl
fokhagyma 1 gerezd
vöröshagyma 1 dkg
cayenne bors 1 csipet