Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajt tatár

Sajt tatár
Sajt tatár
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sajtnak egy részét helyettesíthetjük gorgonzolával vagy más, kék penészes sajttal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk.
  2. A sonkát egy forró serpenyőben ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és hűlni hagyjuk.
  3. A créme fraiche-t elkeverjük a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval ízesítjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 14 519
elküldve: 0
receptkönyvben: 66
elkészítve: 0/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldborsos sajtkrém, sonkás-hagymás sajtkrém, házi sajtkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

453
sajt 20 dkg
lila hagyma 2 közepes db
sonka 10 dkg
crème fraîche 25 dkg
zöldbors 2 tk
0 ízlés szerint