Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Marokkói főtt padlizsánsaláta

Marokkói főtt padlizsánsaláta
Marokkói főtt padlizsánsaláta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főételként, kenyérre, pirítósra kenve, mártogatónak használva vagy csak körítésként is megállja a helyét.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Melegen a legízletesebb, de lehűtve is finom, májkrém helyett.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajat felforrósítjuk.
  2. Összevágjuk a padlizsánokat fél centis kockákra.
  3. A római köményt egy percig pirítjuk az olajban, majd a kockákra vágott padlizsánt is hozzáadjuk.
  4. Megtisztítjuk, és apróra vágjuk a fokhagymát, belekeverjük.
  5. Hozzáadjuk a sót és a pirospaprikát is, elkeverjük.
  6. Lefedve puhára pároljuk, és beleszórjuk a koriandert és petrezselymet. Pár percig együtt hevítjük.
  7. Hozzákeverjük az almaecetet. Melegen és hidegen is fogyasztható.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 124
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
konyha: távol-keleti
fogás: köret

egyéb elnevezések

Kahrmus, párolt padlizsán, pikáns padlizsán

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

289
padlizsán 2 db
olívaolaj 0.5 dl
fokhagyma 2 gerezd
római kömény 1 teáskanál
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
1 teáskanál
petrezselyem 1 ek
koriander 1 ek
almaecet 1 ek