Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Márna gyümölcsszósszal

Márna gyümölcsszósszal
Márna gyümölcsszósszal
55 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagy sikert aratott. Igazi különlegesség, amit bárki el tud készíteni. Feldobja a szürke hétköznapokat.

hozzávalók / 4 adag

A márnához

A szószhoz

ajánlat

Az édes szószhoz és az omlós halhoz igazán egy száraz rozé illik.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A márnát szeletekre vágjuk, gazdagon sózzuk, és így 20 percet olívaolajban állni hagyjuk.
  2. Amíg a halunk pácolódik, addig a dzsemeket, az epret 2 ek cukorral és 1 dl vízzel felfőzzük. Folyamatos kavarás mellett felforraljuk, és utánna levesszük.
  3. A reszelt fokhagymát eldolgozzuk a liszben. A halszeleteket beleforgatjuk, majd forró napraforgó/kukorica olajban hirtelen megsütjük, míg aranybarna nem lesz mindkét oldala.
  4. Salátával és a gyümölcsszósszal ízlésesen tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 371
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Cubogar13

Mióta szakács: 2011.06.25.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás sült márnaszeletek epres-lekváros mártással, sült márna gyümölcsszósszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

802
márna 1 kg
olívaolaj 1 dl
0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
fokhagyma 3 gerezd
napraforgó olaj 1 dl
meggylekvár 10 dkg
eper 3 dkg
cukor 2 ek
víz 1 dl