Lasagne-t szerettem volna enni, de heteken át nem kaptam lasagne tésztát, végül kikötöttem a csuszatésztánál. Szerintem ez egyébként könnyebben puhul mint a lasagne, szóval biztosabb is voltam benne, hogy előfőzni lusta lévén nem marad kemény a tészta. Nem kell aggódni, semmilyen összetevő nem marad kemény, annak ellenére, hogy a legtöbb hasonló receptben előfőzik az alapanyagokat. Nekem sajnos nem sok időm van, így muszáj időtakarékos ételeket főznöm, ez az. :-)
Hozzászólások (7)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Már többször készítettem, mindig jó lett. :) Akkor is, ha csak kevesebb gomba jutott bele, akkor is ha nem volt padlizsán, csak cukkini, akkor is, ha teljesen lasagne tésztából készült, akkor is ha az már fogytán volt és a vége csuszatésztával lett befejezve... :D Szóval Szilvi után szabadon, nagyon jól variálható recept. ;) Ezer köszönet!
Köszönöm, örülök ha ízlett és tényleg variálható! :-)
Nagyon köszöm Szilvi,ez lesz ma a vacsora:-)
Kedves Kriszta!
Pontosítottam a hozzávalókat. 2- 2,5 dl paradicsomlé vagy egy doboz hámozott paradicsom szükséges. Mivel a cukkinit nem főzzük meg, még az is fog levet ereszteni, ez így már elég ahhoz h a tészta megpuhuljon.
Jó főzést!
üdv
Szilvi
Sziasztok!A recepttel kapcsolatban lenne pár kérdésem.A dobozos paradicsom alatt sűrített paradicsomot értünk? Mennyi szükséges belőle a szószhoz,hogy a tészta megpuhuljon?
Köszönöm a segítséget!
:-)
Guszta, mentve, köszönöm! :D
Éva-Anyóca