Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Libatepertős pogácsa

Libatepertős pogácsa
Libatepertős pogácsa
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sajtos pogácsák elkészítése sokszor nem úgy sül el, ahogy másoknál kóstoljuk. Azonban ez a tepertős pogácsa mindig tökéletes vendégváró falat. 

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi összetevővel együtt összegyúrjuk a tésztát.
  2. 1 órán keresztül pihentetjük meleg helyen. Kinyújtjuk, és beirdaljuk a tetejét, majd pogácsaszaggatóval tetszőleges méretűre szaggatjuk.
  3. Előmelegített sütőben 200 fokon alsó-felső sütésen fél órán keresztül sütjük, de ügyeljünk rá, hogy ne száradjon ki.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 628
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

szundika2121

Mióta szakács: 2015.06.19.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: szüret, buli receptek, Márton-nap, szilveszter
konyhatitkok: nagyi receptjei
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: pogácsa
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

tepertős, pogácsa, libatepertő, vendégváró

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

750
rétesliszt 80 dkg
libatepertő 60 dkg
dió 10 dkg
tejföl 3 dl
tojás 2 db
1 ek
fekete bors 1 teáskanál
friss élesztő 5 dkg
tej 1.5 dl
cukor 1 teáskanál