Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Hízott liba bőrös hájából, olvasztási eljárással készült ter­mék. A libatepertő szabálytalan, változatos alakú, kí­vül barnáspiros, belül barnássárga színű, kívül ropogós, belül szivacsos állományú, jellegzetes ízű és illatú készítmény. A terméket a hízott liba feldolgozásakor, a libacomb és a libamell formázása során kapott, szabálytalan alakú, hússal kissé átszőtt, bőrös libahájból, valamint a zsírszövetből olvasztással állítják elő. A libatepertő a hízottliba-feldolgozás mellék­termékének tekinthető, melyet kenyérrel fo­gyasztunk. Jellegzetes ízének, állományának köszönhetően igen közkedvelt termék.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Libatepertő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!