Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lenmagos lencsepogácsa

Lenmagos lencsepogácsa
Lenmagos lencsepogácsa
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húst helyettesítő, fehérje és szénhidrátban gazdag fasírozott.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Kitűnő kísérő főzelék vagy egy könnyű saláta mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lencsét előző nap átmossuk, beáztatjuk. Másnap puhára főzzük.
  2. A főzött lencsét leturmixoljuk (pürésítjük), majd hozzáadjuk a tojást, az apróra vágott hagymát, zabpelyhet és lenmaglisztet.
  3. Az így kapott fasírttésztából lepénykéket vagy hengereket formázunk, darált lenmagba forgatjuk mindegyiket, és forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 328
elküldve: 0
receptkönyvben: 115
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Timejja9

Mióta szakács: 2013.10.24.
32 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tapas
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

zöldségfasírt, lencse fasírt, zabpelyhes lencsefasírt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

747
lencse 500 g
tojás 1 db
lila hagyma 1 közepes db
zabpehely 4 ek
lenmagliszt 4 csapott ek
fekete bors 0 ízlés szerint
himalája só 0 ízlés szerint
lenmag 3 ek
napraforgó olaj 3 dl