Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kukoricalisztes fokhagymás csiga

Kukoricalisztes fokhagymás csiga
Kukoricalisztes fokhagymás csiga
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tészta receptet egy újságban találtam, a tölteléket én találtam ki. (Nekem 14 db jött ki ebből az adagból.)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A liszt felét egy keverőtálba öntjükm a közepébe mélyedést alakítunk, és belemorzsáljuk az élesztőt, megszórjuk  fél kk cukorral, egy kevés langyos vizet öntünk rá.
  2. Amikor megkel, robotgéppel beledolgozzuk a többi hozzávalókat, majd kézzel jól átdolgozzuk, 30 percet kelesztjük.
  3. A tejfölbe belekeverjük a sót és a zúzott fokhagymát ,a párizsit lereszeljük.
  4. A tésztát lisztel meghintett gyúródeszkán elnyújtjuk, lekenjük a fokhagymás tejföllel, megszórjuk a párizsival, és felcsavarjuk majd 3 ujjnyi vastagon felszeletejük.
  5. Olajjal kikent tepsibe rakjuk, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 944
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sós csiga, fokhagymás tekercs, párizsis csiga

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

988
finomliszt 45 dkg
kukoricaliszt 20 dkg
joghurt 3 dl
élesztő 2 dkg
2 kávéskanál
napraforgó olaj 7 ek
cukor 0.25 teáskanál
napraforgó olaj 1 ek
tejföl 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
1 kávéskanál
párizsi 15 dkg