Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Krémsajtos tojáskrém Glaser konyhájából

Krémsajtos tojáskrém Glaser konyhájából
Krémsajtos tojáskrém Glaser konyhájából
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tárkony helyett elkészíthetjük metélőhagymával is. Ha csak ecetes tárkonyunk van, akkor a citromlét elhagyhatjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat kb. 10 perc alatt megfőzzük, meghántjuk, hűlni hagyjuk. Kettévágjuk, a sárgáját kiszedjük.
  2. A tojások fehérjét, a kapribogyót, az uborkát és a tárkonyt apróra vágjuk.
  3. A tojások sárgáját a krémsajttal, mustárral, citromlével, a durvára vágott hagymával és a curryvel egy magas falú edénybe tesszük, botmixerrel pürésítjük.
  4. A krémhez keverjük az apróra vágott hozzávalókat. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. Kb. 1 órát hűtőben pihentetjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 076
elküldve: 0
receptkönyvben: 69
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojáskrém másképp, tojáskrém krémsajttal, krémsajtos tojásos kence

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

156
tojás 3 db
krémsajt 125 g
salottahagyma 1 közepes db
csemegeuborka 1 közepes db
tejföl 2 ek
mustár 1 teáskanál
kapribogyó 1 teáskanál
curry por 1 teáskanál
citromlé 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0.5 csokor