r
Nosalty Logó

Kolbászos pizza Évi nénitől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Kolbászos pizza Évi nénitől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 520 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 2080 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Tészta

Feltét

Összesen 252 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1496.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    327 mg
  • Nátrium
    855 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    63.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    218 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1158 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 520 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.9 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5987.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    95 mg
  • Kálcium
    833 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    304 mg
  • Foszfor
    1307 mg
  • Nátrium
    3420 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    255.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    344.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    760 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    198 micro
  • α-karotin
    183 micro
  • β-karotin
    871 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4632 micro
  • Lut-zea
    301 micro
Összesen 2080 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    726.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    159 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    92 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    562 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 252 Kcal

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Elkészítés

Tészta

  1. A langyos vízbe morzsoljuk az élesztőt és egy csipet cukrot, majd felfuttatjuk.
  2. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk ruganyos tésztává, majd letakarva egy órát kelesztjük.
  3. Enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk 32 cm-es körré, és pizzasütőlapra fektetjük.

Feltét

  1. A kolbászt és a paradicsomot felkarikázzuk, és a leszűrt babbal együtt a tészta tetejére tesszük, majd sajtot reszelünk rá.
  2. 250 fokra előmelegített sütőben hőégkeverésen 8 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x32
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2586
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kolbászos pizza Évi nénitől
Évi néni 1830 recept

Gyermekem ezt rendelte tőlem. Közösen készítettük el.

Hozzászólások

Hozzávalók

Tészta

Feltét

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Heti menü: melengető és sűrű ragulevesek hete

A ragulevesekben az a jó, hogy készülhet csirkével, borjúval, sertéssel, de akár a zöldségeknél is maradhatsz. Kerüljön bele tárkony, petrezselyem vagy kapor, esetleg mustár, tejföl, és persze a levesbetéttel is variálhatsz! Minden raguleves mellé ajánlunk egy-egy pompás főfogást, és a desszert sem marad el.