Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos kiflik helena26 konyhájából

Kolbászos kiflik helena26 konyhájából
Kolbászos kiflik helena26 konyhájából
46 perc / előkészület: 30 perc főzés: 1 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Napraforgó töltelékéből kimaradt, így jutott még a kiflikbe is. A tésztája csodálatosan finom lett, ezzel a módszerrel fogom sütni ezután a kelt tésztákat.

hozzávalók / 4 adag

A kelt tésztához

A tang zhonghoz

A töltelékhez

ajánlat

Bármilyen töltelékkel megtölthetjük. Egyszerű fokhagymás vajjal is nagyon finom lesz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejben elkeverjük a lisztet, és sűrűre főzzük.
  2. Az élesztőt felfuttatjuk kevés cukros tejben.
  3. A kimért hozzávalókat és a tang zhongot is kenyérsütőgépbe öntjük, tejet szükség szerint adjuk hozzá, és jól kidolgozzuk a tésztát.
  4. A kolbászt ledaráljuk, a sajtot lereszeljük,majd mustárral, tejföllel, krémsajttal, ketchuppal összedolgozzuk.
  5. A tésztát kivesszük a gépből, 4 részre osztjuk, külön-külön kör alakúra nyújtjuk, és pizzavágóval cikkekre vágjuk.
  6. Megtöltjük a töltelékkel, és feltekerjük. 
  7. Papírral kibélelt tepsibe rakjuk, kelesztjük legalább 25-30 percig, tetejét megkenjük tojással, és előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 237
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

helena26

Mióta szakács: 2011.09.18.
458 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
fogás: egyéb fogás
nehézség: közepes
kategória: sós süti
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos kolbászos kiflik, kolbászos krémmel töltött kiflik, krémsajtos kolbászos kifli

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1013
finomliszt 50 dkg
tojás 1 db
tej 2 dl
napraforgó olaj 3 ek
1.5 kávéskanál
friss élesztő 42 g
cukor 2 teáskanál
tej 2.5 dl
finomliszt 2.5 púpozott ek
kolbász 15 dkg
sajt 10 dkg
tejföl 3 ek
krémsajt 10 dkg
ketchup 2 ek