r
Nosalty Logó

Kolbászos csirke

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Lousha
Kolbászos csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 426 kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 3405 kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 228 kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    28.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1672.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    18 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    343 mg
  • Nátrium
    1226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    114 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 426 kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    302.9 g

Zsír

  • Összesen
    228.3 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    888 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13376.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    2742 mg
  • Nátrium
    9807 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    830.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    101 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    914 mg
  • Retinol - A vitamin:
    120 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 3405 kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    897.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    184 mg
  • Nátrium
    658 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 228 kcal

Elkészítés

  1. Daráljuk le a csirkét, majd keverjük el a fűszerekkel és a szójával. Hagyjuk állni fél órát, ez alatt a szója megszívja magát nedvességgel, megdagad, segít "összeragasztani" a csirkét.
  2. Béleljünk ki két püspökkenyérformát a szalonnaszeletekkel úgy, hogy jócskán túllógjanak a formán.
  3. Tegyük a csirke felét a formákba, fektessük rájuk az elfelezett, héjából kihúzott szál kolbászt, majd fedjük be a maradék csirkével. Nyomkodjuk le a húst, hogy jó tömör legyen, majd hajtogassuk rá a szalonnát.
  4. 200 fokon süssük addig, míg megpirul a szalonna a tetején. Ekkor fordítsuk ki a formából, tegyük sütőpapíros tepsire, hogy az alja - most már teteje - is szép színt kapjon.
  5. Szeletelés előtt várjuk meg, míg kicsit kihűl.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 929
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 22.

Ajánló

Egy kis krumplipürével gyors és finom ebéd lehet, de vékonyra szelve szendvicsbe is kiváló.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy szál kolbász már igen régóta sóhajtozott a hűtőben, senkinek sem kellett, így megsajnáltam, és elrejtettem némi csirkébe.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...