Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbásszal töltött krumpli

Kolbásszal töltött krumpli
Kolbásszal töltött krumpli
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors vacsi.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat héjukban sós vízben megfőzzük.
  2. Ha kihűltek, meghámozzuk őket, és egy teáskanállal kivájjuk a közepét.
  3. Egy jénai tálat kikenünk zsírral, és beletesszük a krumplikat.
  4. Az üregeket megtöltjük felkarikázott kolbásszal, meglocsojuk tejföllel, és ráreszeljük a sajtot.
  5. Forró sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 14 109
elküldve: 1
receptkönyvben: 475
elkészítve: 4/18
Facebookon megjelent: -

szakács

Móni főz

Mióta szakács: 2011.11.24.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös kolbászos krumpli, töltött burgonya tejföllel, tepsiben sült töltött krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Dudás Lászlóné
Dudás Lászlóné Wed, 2012-04-04 16:27

ez akolbásszal töltött krumpli nagyon inycsiklandozó ki fogom probálni ,ügyes volt aki kitalálta

921
burgonya 4 db
kolbász 15 dkg
tejföl 3 dl
sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint