Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pástétomos töltött burgonya

Pástétomos töltött burgonya
Pástétomos töltött burgonya
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék főtt burgonya célszerű és pénztárca-kímélő megoldása. A pástétom alatt lehet érteni kenőmájast, libapástétomot, löncshúst stb...

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megfőtt burgonyákat kettévágjuk, és kivájjuk a belsejét, amit a többi hozzávalóval jól összekeverünk, és ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Kivajazott jénaiba helyezzük őket (alá akár tehetünk baconszalonnát is), és reszelt sajttal megszórjuk.
  3. Addig sütjük, amíg a sajt megpirul.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 101 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 531
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Chrissyke

Mióta szakács: 2011.08.19.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

májpástétommal-sajttal töltött krumpli, löncshússal töltött főtt burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

395
burgonya 5 db
kenőmájas 10 dkg
kockasajt 3 db
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sajt 10 dkg