r
Nosalty Logó

Kolbásszal töltött karaj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kolbásszal töltött karaj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 760 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3036 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 199 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.5 g

Zsír

  • Összesen
    51.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1892.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    550 mg
  • Nátrium
    1182 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    155 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    101 micro
Összesen 760 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    270 g

Zsír

  • Összesen
    207.6 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    76 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7568.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    265 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    260 mg
  • Foszfor
    2200 mg
  • Nátrium
    4729 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    922.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    584 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    620 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    403 micro
Összesen 3036 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    42 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    496.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    169 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 199 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
  2. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.
  3. Egy tepsibe kevés olajat teszük, beleöntünk fél deciliter vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot.
  4. 180 fokos sütőben, letakarvakb. 2 órán át sütjük.
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 31
  • 7 napos nézettség: 319
  • Össznézettség: 247644
  • Feltöltés dátuma: 2009. január 08.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagy kedvenc nálunk. Leginkább hidegen esszük, francia salátával. Ha kihűlt, akkor lehet szépen szeletelni.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Köszi az alapreceptet, nagyon megihletett. Én megszúrkáltam oldalt újjal/kis késsel, hogy egy-fél centis kráterek legyenek, amikbe kevés kakukkfüvet raktam, majd fokhagymával befedtem a lukakat. Kicsit megvagdostam a karaj a tetejét (3-5 mm), a vágásokba beleállítottam egy-egy szelet füstölt kenyér szalonnát. És az egészet nem vízzel, hanem sörrel pároltam.

Törölt felhasználó

Köszi az ötletet, biztos finom lett. Legközelebb én is kipróbálom! :-) Kiki

Törölt felhasználó

Ezt a toltott karajt el lehet kesziteni sargarepaval is.a fustolt kolbasz heleyett ket vekony sargarepat teszunk a karajba es orolt komennyel fuszerezzuk.Isteni finom!

Törölt felhasználó

Most lett kész ez az ízletes husi! Követtem a receptet, nagyon jó lett, kevés Delikáttal is megszórtam még sütés el?tt.... Kb 70 - 80 perc után kiszúrtam az alufóliát, úgy tettem vissza még 25 percre, aztán teljesen levettem az alufóliát és légkeveréssel sütöttem még kb. 15 percet. Szép színe lett! Köszi a receptet. :)

Törölt felhasználó

Nagyon szívesen! üdv kiki

Törölt felhasználó

Anyukám sütés el?tt körbepirítja így lezárja a pórusokat.

Törölt felhasználó

tegnap keszitettem el, nagyon finom lett :) felkarikaztam meg melle ket egesz hagymat, plusz par kolbaszszeletet, es egyutt sutottem oket. a vegeredmeny isteni lett !

godina

Anyukám régen nagyon sokszor csinált ilyet, az egyik kedvencünk volt! Ez tipikusan egyszer?-és-nagyszer? recept! Karácsonykor is sokszor készítette, mindig svéd gomba- és francia salátával. Isteni! :) Én most csináltam el?ször, még a süt?ben van, remélem, a kisfiamnak is ízleni fog (nem nagy húsev?)!

Walaky

Kedves Nosalty!? Ide miért nem írtátok ki, hogy a Facebookon kiemelve 2018. augusztus 17., péntek, 16 óra magasságában????!!!!!! Nekem bezzeg, kiírjátok, még utólag is, ami szintén nem fedi a valóságot!!!!!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek