Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Aszalt paradicsommal töltött csirke

Aszalt paradicsommal töltött csirke
Aszalt paradicsommal töltött csirke
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Változat szárított paradicsomra.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Balzsamecetes salátával, sült krumplival, rizzsel, vagy hidegtálak részeként.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész csirkemelleket kettévágjuk, majd hosszában bevágjuk, kettéhajtjuk, kicsit klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A hússzeletekre szórjuk a reszelt, vagy vékony szeletekre vágott sajtot, a darabolt szárított paradicsomot és a bazsalikomleveleket. A hússzeleteket feltekerjük, és hústűvel összetűzzük a hengereket.
  3. Olajat forrósítunk, eközben liszt-tojás-zsemlemorzsába forgatjuk a töltött húsokat, és minden oldalát lassú tűzön jól átsütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 721
elküldve: 1
receptkönyvben: 193
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

AmidaLivi

Mióta szakács: 2014.01.09.
12 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

szárított paradicsommal töltött hús, aszalt paradicsommal-sajttal töltött göngyölt csirkemell, töltött csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

816
csirkemell filé 60 dkg
szárított paradicsom 10 dkg
sajt 10 dkg
1 csipet
bors 1 csipet
bazsalikom 1 csokor
finomliszt 10 dkg
tojás 1 db
zsemlemorzsa 10 dkg
napraforgó olaj 1.5 dl