Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kókuszos-kakaós sütemény

Kókuszos-kakaós sütemény
Kókuszos-kakaós sütemény
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű sütemény, melyet csak össze kell keverni, akár kezdők is nekiállhatnak, nem lehet elrontani.

hozzávalók / 10 adag

ajánlat

Kihűlés után szeleteljük, megszórhatjuk porcukorral, tálalhatjuk dzsemmel, vagy valamilyen savanykás krémmel is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a cukron kívül a száraz hozzávalókat egy tálban.
  2. Ezután a tojást, cukrot és olvasztott vajat krémesre keverjük.
  3. Adagonként belekeverjük a száraz hozzávalók keverékét, néha kókusztejet hozzáadva, hogy könnyebb legyen vele dolgozni.
  4. Ha felhasználtuk az összes alapanyagot és kikevertük a tésztát, egy vajjal (olajjal) kikent tepsibe öntsük.
  5. 180 fokra előmelegített sütőben süssük 30-35 percig.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 28x22 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 22 727
elküldve: 3
receptkönyvben: 119
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

kókuszos kakaós sütemény, kevert kakaós sütemény, kevert sütemény, egyszerű kókuszos kakaós süti

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nihonka
Nihonka / Nihonka Mon, 2015-02-23 13:50

Kedves Kalamarzsu!

Köszönöm szépen, örülök, hogy ízlett:-)))

Üdv: Nihonka

196
finomliszt 8 dkg
rizsliszt 5 dkg
vaj 50 g
tojás 1 db
kókuszliszt 50 g
nádcukor 10 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
vaníliaaroma 1 teáskanál
foszfátmentes sütőpor 1 teáskanál
cukrozatlan kakaópor 2 ek
kókusztej 2.5 dl