Ezt a kiflit még azok is megeszik, akik amúgy nem rajonganak a teljes kiőrlésű liszttel készült ételekért.
Így, hogy fele-fele arányban tartalmazza a két fajta lisztet, nem lehet úgy kiérezni a teljes kiőrlésű liszt ízét.
Ezt a kiflit még azok is megeszik, akik amúgy nem rajonganak a teljes kiőrlésű liszttel készült ételekért.
Így, hogy fele-fele arányban tartalmazza a két fajta lisztet, nem lehet úgy kiérezni a teljes kiőrlésű liszt ízét.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (9)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Nagyon jó kis kiflik lettek!
És a fokhagymás vajjal...NYAMÍÍÍ!!! :)
Alpesi só helyettesíthető?
Természetesen igen :)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. január 24-én kiemeltük cikkünkben: Top 7 kifli teljes kiőrlésű lisztből
Üdvözlettel, NoSalty
Nagyon finom!
Én még felturbóztam egy kis őrölt lenmaggal, és mikor kisült még forrón megkentem fokhagymás vajjal. Mindíg azonnal elfogy :)
Szia!
Nagyon jól hangzik a fokhagymás vajas megoldás.
Ki fogom próbálni,ha ehetek már élesztős dolgokat :)
Köszi a tippet!
Üdv:Mercedes
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2014. augusztus 20-án kiemeltük cikkünkben: Viszlát, kenyér!
Üdvözlettel, NoSalty
Nagyon "hercig" kis kiflik Merci!!!! T:)
Köszi T :)
Pussz