Nosalty Logó

Karamelles baracktorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Karamelles baracktorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 733 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 3664 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 125 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    548.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    116.6 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    73 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    96 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    266 micro
  • β-crypt
    112 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    297 micro
Összesen 733 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    81.3 g

Zsír

  • Összesen
    92.4 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2744.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    1306 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    520 mg
  • Nátrium
    725 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    582.8 g
  • Cukor
    363 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1189.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    363 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    482 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1328 micro
  • β-crypt
    562 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1485 micro
Összesen 3664 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    93.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    18 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 125 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a lisztet. Olajjal kikent, liszttel meghintett tortaformába öntjük, és 200 fokon 20-25 percet sütjük.
  2. A cukrot karamellizáljuk, majd ráöntjük a tejet és megfőzzük a pudingot.
  3. A barackokat kisebb szeletekre vágjuk, leöntjük a rummal.
  4. A zselatint készítsük el az utasítás szerint, a tejszínhabport keverjük habosra az ásványvízzel, majd keverjük bele a megolvasztott zselatint.
  5. Amikor a puding meghűlt, keverjük bele a habot és a barackot, öntsük a tésztára, tegyük hűtőszekrénybe 2-3 órára, majd díszítsük barackgerezdekkel, tegyük vissza a hidegre akár 1 éjszakára.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2925
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 24.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Angie-30 355 recept

Nagyon finom, egy régebbi újságban találtam a receptet, amit kicsit átalakítottam.

Hozzászólások

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek