Tejszínhab por

Tejszínhab por

Leírás

A tejszínhabot eredetileg a kihűlt tej tetejéről lefölözött, 30-40% zsírtartalommal rendelkező tejszínből készítették, azonban az állati eredetű tejszínhab ma már helyettesíthető növényi zsiradékból készült habokkal, amelyek aromája szinte megegyezik a tejszínből készült változatéval. A tejszínhab por alapanyaga is a növényi zsiradék, amelyet növényi olajból (például pálmaolaj) hidrogénezéssel állítják elő. A tejszínhab porból könnyen és gyorsan tejszínhab készíthető, a por csomagolásán lévő előírásoknak megfelelően víz vagy tej hozzáadásával. A tejszínhab por édességek és sütemények alapanyagaként is felhasználható. A tejszínhab por összetevői általában: sovány tejpor, cukor, keményített növényi zsír, tejsavópor, emulgeálószerek és aromák.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

100g Tejszínhab por

fehérjetartalom

2 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

63 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

tejszínhab por?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

37 g

vitaminok

133 találat

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek