Tejszínhab por

Tejszínhab por

Leírás

A tejszínhabot eredetileg a kihűlt tej tetejéről lefölözött, 30-40% zsírtartalommal rendelkező tejszínből készítették, azonban az állati eredetű tejszínhab ma már helyettesíthető növényi zsiradékból készült habokkal, amelyek aromája szinte megegyezik a tejszínből készült változatéval. A tejszínhab por alapanyaga is a növényi zsiradék, amelyet növényi olajból (például pálmaolaj) hidrogénezéssel állítják elő. A tejszínhab porból könnyen és gyorsan tejszínhab készíthető, a por csomagolásán lévő előírásoknak megfelelően víz vagy tej hozzáadásával. A tejszínhab por édességek és sütemények alapanyagaként is felhasználható. A tejszínhab por összetevői általában: sovány tejpor, cukor, keményített növényi zsír, tejsavópor, emulgeálószerek és aromák.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

132 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek