Tejszínhab por

Leírás

A tejszínhabot eredetileg a kihűlt tej tetejéről lefölözött, 30-40% zsírtartalommal rendelkező tejszínből készítették, azonban az állati eredetű tejszínhab ma már helyettesíthető növényi zsiradékból készült habokkal, amelyek aromája szinte megegyezik a tejszínből készült változatéval. A tejszínhab por alapanyaga is a növényi zsiradék, amelyet növényi olajból (például pálmaolaj) hidrogénezéssel állítják elő. A tejszínhab porból könnyen és gyorsan tejszínhab készíthető, a por csomagolásán lévő előírásoknak megfelelően víz vagy tej hozzáadásával. A tejszínhab por édességek és sütemények alapanyagaként is felhasználható. A tejszínhab por összetevői általában: sovány tejpor, cukor, keményített növényi zsír, tejsavópor, emulgeálószerek és aromák.

Tejszínhab por
509
Kalória
2g
Fehérje
63g
Szénhidrát
28g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
37g
Cukor

100 g Tejszínhab por

fehérjetartalom

2 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

63 g

víztartalom

0 g

gramm tejszínhab por?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

37 g

vitaminok

132 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...