Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal

Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal
Karalábé-zöldborsó saláta korianderes joghurttal
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom ebéd vagy vacsora.

hozzávalók / 1 adag

saláta

csirke

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. A karalábét meghámozzuk, mossuk, durvára reszeljük.
  2. A joghurtot simára kavarjuk az ecettel és vízzel. Sóval, borssal és a cukorral ízesítjük, hozzákeverjük a lecsipkedett koriander leveleket.
  3. A karalábét elkeverjük a zöldborsóval és a joghurtos dresszinggel. Kb. 45 percre a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  4. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, csíkokra vágjuk, majd az olajban aranybarnára pirítjuk. Sóval, borssal és paprikával ízesítjük.
  5. A húst a salátára rakjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 313
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirkesaláta, zöldségsaláta joghurtos dresszinggel és csirkével, borsós karalábé saláta pirított csirkemellel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

429
zöldborsó 75 g
karalábé 250 g
görög joghurt 100 g
fehér balzsamecet 1 ek
ásványvíz 25 ml
cukor 1 csipet
koriander 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csirkemell filé 150 g
repceolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint