Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros-tejszínes lazacleves

Kapros-tejszínes lazacleves
Kapros-tejszínes lazacleves
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a leves amilyen egyszerű, olyan finom :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát egy pici vajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit és felöntjük az alaplével.
  2. Sóval, borssal és kaporral ízesítjük.
  3. Amikor a krumpli megfőtt, beleöntjük a tejszínt és újraforrásig főzzük tovább. Ekkor levesszük a tűzről és beletesszük a kockára vágott füstölt halat (a leves forrósága éppen elég a lazacnak, nem szükséges tovább főzni a levest).
  4. Lime-mal vagy citrommal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 528
elküldve: 1
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

kapros lazacleves, halleves tejszínnel, tejszínes-kapros halleves lazacból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

185
hal alaplé 2 l
vöröshagyma 1 db
vaj 3 dkg
burgonya 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapor 1 ek
füstölt lazac 20 dkg
főzőtejszín 200 ml