Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapris-olívás húsleves

Kapris-olívás húsleves
Kapris-olívás húsleves
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől kaptam, és még aznap el is készítettem. Nagyon gazdag ízvilágú, pikáns, frissítő étel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ugyan nem próbáltam ki, de elképzeléseim szerint félszáraz fehérbor illik mellé.:) Írjon, akinek ötlete van, vagy esetleg kipróbálta.:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, rádobjuk a kockára vágott sertés- és marhahúst, valamint a  szintén felkockázott gépsonkát és virslit is.
  2. Rövid pirítás után kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.
  3. Felöntjük kellő mennyiségű vízzel, kb.1,5 literrel. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük citromlevet, és 10-10 db kaprit és olajbogyót dobunk bele.
  4. Apróra vágott petrezselyemmel elkevert tejföllel sűrítjük, és egyet még forralunk rajta.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 955
elküldve: 4
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panyitimi

Mióta szakács: 2008.12.04.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös húsleves, kapribogyós-citromos húsleves, olajbogyós-tejfölös húsleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

527
vaj 10 dkg
vöröshagyma 20 dkg
sertéshús 15 dkg
marhahús 15 dkg
gépsonka 10 dkg
virsli 10 dkg
olajbogyó 10 db
kapribogyó 1.5 ek
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 1.5 l
tejföl 2 dl
petrezselyem 1 csokor