r
Nosalty Logó

Kapris-olívás húsleves

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Panyitimi
Kapris-olívás húsleves
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 529 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2119 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 79 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    147 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1255.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    268 mg
  • Nátrium
    731 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    553.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    640 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    669 micro
Összesen 529 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.1 g

Zsír

  • Összesen
    172.4 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    587 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5020.9 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    697 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1072 mg
  • Nátrium
    2924 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    2213.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1210 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    298 mg
  • Retinol - A vitamin:
    995 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2560 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2677 micro
Összesen 2119 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    111 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    84 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    97 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 79 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, rádobjuk a kockára vágott sertés- és marhahúst, valamint a szintén felkockázott gépsonkát és virslit is.
  2. Rövid pirítás után kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.
  3. Felöntjük kellő mennyiségű vízzel, kb.1,5 literrel. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük citromlevet, és 10-10 db kaprit és olajbogyót dobunk bele.
  4. Apróra vágott petrezselyemmel elkevert tejföllel sűrítjük, és egyet még forralunk rajta.
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1001
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 17.

Ajánló

Ugyan nem próbáltam ki, de elképzeléseim szerint félszáraz fehérbor illik mellé.:) Írjon, akinek ötlete van, vagy esetleg kipróbálta.:)

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kapris-olívás húsleves
Panyitimi 19 recept

Ezt a receptet egy kedves ismerősömtől kaptam, és még aznap el is készítettem. Nagyon gazdag ízvilágú, pikáns, frissítő étel.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek