r
Nosalty Logó

Káposztás húsos burgonya római tálban

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Káposztás húsos burgonya római tálban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
római tál
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A római tálba

A tetejére

Összesen 555 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A római tálba

A tetejére

Összesen 3338 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A római tálba

A tetejére

Összesen 127 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.8 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1092.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    631 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    299.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 555 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    136.9 g

Zsír

  • Összesen
    234.1 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    495 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6552.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    400 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    1852 mg
  • Nátrium
    3784 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    173.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    1799 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    239 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    111 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    270 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1570 micro
Összesen 3338 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

A római tálba

A tetejére

Elkészítés

A római tálba

  1. Minden hozzávalót, amit fent felsoroltam (kivéve a szalonnát), beletesszük a római tálba, és alaposan összekeverjük. Bármelyik fűszer elhagyható, és nyugodtan fűszerezzük ízlés szerint. (Mi így szeretjük.)
  2. A tetejére tegyük a szalonnacsíkokat, majd tegyük fel a római tál tetejét, és előmelegített sütőben kb. 1,5 óra süssük meg addig, amíg minden meg nem puhult, majd még fél órát süssük tető nélkül.
  3. Még melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 163
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 19598
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Azért szeretem ezt az ételt, mert nagyon gyorsan össze lehet dobálni, és utána semmi dolgom vele. És mind emellett még finom is.

Hozzávalók

A római tálba

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek