Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztás-gombás-virslis egytál

Káposztás-gombás-virslis egytál
Káposztás-gombás-virslis egytál
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csak összedobtam valamit, és egészen finom lett. Gondoltam, megosztom veletek is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Magában is fogyasztható, de lehet főzni hozzá rizst vagy egyéb mást. Én a bulgurt ajánlom hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat és a répát összevágjuk, az olajon megdinszteljük.
  2. Felszeleteljük a gombát, hozzáadjuk a hagymához.
  3. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Szeletekre vágjuk a káposztát, hozzáadjuk a többihez.
  5. Felkarikázzuk a virslit, és 2-3 csipet köménnyel rászórjuk a káposztára.
  6. Fedő alatt kislángon 15-20 percig pároljuk, egy-két kavargatás mellett, és kész.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 637
elküldve: 1
receptkönyvben: 79
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Enby76

Mióta szakács: 2010.01.21.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

virslis-laskagombás egytál kínai kellel, gyors virslis-zöldséges egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

240
kínai kel 0.5 közepes db
laskagomba 0.5 kg
füstölt virsli 20 dkg
olívaolaj 2 ek
vöröshagyma 1 kis fej
póréhagyma 0.5 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
édesköménymag 0 ízlés szerint