Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Meggyes szórt süti Anetth konyhájából

Meggyes szórt süti Anetth konyhájából
Meggyes szórt süti Anetth konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron a legizgibb, mert bármilyen gyümölccsel kiváló!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük robotgéppel, hozzáadjuk az olajat, sütőport és vaníliás cukrot, majd hozzáadjuk a lisztet. (A massza elég darabos lesz.)
  2. A fehérjéből habot verünk, és elkeverjük a lisztes résszel. Jó sűrű tésztát kapuk.
  3. Lisztezett tepsibe öntjük, és megszórjuk a meggyel. Tűpróbáig, kb. 40 percig 180-200 fokon sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: 30x20 cm
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 9 633
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Anetth

Mióta szakács: 2012.11.09.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

meggyes piskóta, meggyes süti, gyümölccsel szórt piskóta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

468
porcukor 25 dkg
finomliszt 30 dkg
tojás 4 db
napraforgó olaj 1.5 dl
sütőpor 1 csomag
vaníliás cukor 1 csomag
meggy 50 dkg