Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Káposztaágyon sült csirkecomb

Káposztaágyon sült csirkecomb
Káposztaágyon sült csirkecomb
70 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és finom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát megtisztítjuk, négybe vágjuk, a torzsáját kivágjuk, majd apróra vágjuk. Egy edénybe tesszük, megszórjuk kb. ½ tk sóval, és egy kicsit kézzel összegyúrjuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra itatjuk. A paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst a forró olajban körben megpirítjuk, kivesszük.
  4. A visszamaradt pecsenyezsírban a káposztát kb. 5 percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, babérlevelet és csombort, jól elkeverjük. Hozzáöntünk kb. 50 ml vizet. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. A húst a káposztára helyezzük, lefedve kb. 20 percig főzzük.
  6. Egy tűzállótálba öntjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Petrezselyemmel megszórjuk, és tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 900 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 4 772
elküldve: 1
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

káposztás csirkecomb

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

448
csirkecomb 2 db
káposzta 750 g
napraforgó olaj 2 ek
paradicsom 250 g
babérlevél 1 db
borsikafű 0.5 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0.5 ek