Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kakaós-karamellpudingos tortácska

Kakaós-karamellpudingos tortácska
Kakaós-karamellpudingos tortácska
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tésztát, amit a közepéből kiveszünk, hogy üreget kapjunk, elhasználhatjuk kókuszgolyónak vagy puncsgolyónak.

hozzávalók / 2 adag

Tésztához

Krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Robotgéppel a vajat a cukorral és a tojásokkal, sóval jól kikeverjük, majd a kakaóval és a sütőporral, reszelt narancshéjjal elkevert liszttel simára keverjük a tésztát.
  2. Ezután vajjal kikent, lisztezett tortlett formákba öntjük a tésztát.
  3. 160 fokon tűpróbáig sütjük, ami kb. 20 perc.
  4. Megfőzzük a karamellpudingot.
  5. Kihűlés után a közepét kivesszük, és abba kerül a karamellpuding és a csokipasztilla, meg ostyavirág díszítésnek.
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 006
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuzsamama56

Mióta szakács: 2013.01.20.
311 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kakaós tortácska karamellpudinggal töltve, karamellpudingos tortácska, pudinggal töltött kakaós piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1535
margarin 10 dkg
barna cukor 15 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
finomliszt 15 dkg
tojás 2 db
cukrozatlan kakaópor 2 dkg
tej 2 dl
sütőpor 1 teáskanál
1 csipet
narancs 1 közepes db
karamellás pudingpor 1 tasak
tej 5 dl
cukor 2 ek
ostya 2 g
csokoládé 5 dkg