Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kacsasült Pimkie konyhájából

Kacsasült Pimkie konyhájából
Kacsasült Pimkie konyhájából
235 perc / előkészület: 10 perc sütés: 225 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Márton-napra készítettem ezt a kacsát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész kacsát alaposan megtisztítjuk, külsejét sóval, belsejét sóval és majoránnával fűszerezzük. 20 percig pihentetjük.
  2. A vöröshagymát és az almát vékony szeletekre vágjuk, a petrezselymet megmossuk. Beletöltjük őket a kacsába.
  3. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, rátesszük a kacsát, majd 3 órán keresztül 90-100°C-on elősütjük, hogy jól átpuhuljon a hús. Végül 45 percen keresztül 200°C-os sütőben pirosra sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 20 354
elküldve: 3
receptkönyvben: 59
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Pimkie

Mióta szakács: 2012.04.25.
53 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

kacsasült, almával töltött kacsasült, töltött kacsa sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

583
kacsahús 1.5 kg
vöröshagyma 1 nagy db
alma 1 közepes db
0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
petrezselyem 1 csokor