Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Joghurtos-majonézes saláta

Joghurtos-majonézes saláta
Joghurtos-majonézes saláta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gondoltam, hogy nem rizst vagy krumplit fogok tálalni köretnek, hanem valami majonézes salátát, hát akkor már megbolondítottam joghurttal!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket összepároljuk egy kis vajban vagy olajban.
  2. A joghurtot, majonézt, mustárt, tejfölt alapossan kikeverjük, majd ízlés szerint hozzáadunk sót, borsot és egy kis cukrot.
  3. Ha a zöldség jól összepárolódott, és némileg meghűlt, akkor hozzáadjuk a majonézes keverékhez, és ezzel is jól elkeverjük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 061
elküldve: 1
receptkönyvben: 55
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: szilveszter, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

majonézes vegyes saláta, gombás zöldséges saláta, tejfölös joghurtos saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

943
mexikói keverék 30 dkg
gombakonzerv 1 db
zöldborsó 400 g
joghurt 300 g
majonéz 420 g
mustár 4 ek
tejföl 270 g
0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
vaj 1 ek