r
Nosalty Logó

Joghurtos csirke salátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
H4niko
Joghurtos csirke salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 1320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A csirkéhez

A salátához

Összesen 66 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1178.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    257 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    413.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    65 micro
  • β-karotin
    565 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 331 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    147 g

Zsír

  • Összesen
    56.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4712.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    1317 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    299 mg
  • Foszfor
    1924 mg
  • Nátrium
    1027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1655.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    662 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    34 micro
  • K vitamin:
    174 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    254 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    462 micro
  • α-karotin
    260 micro
  • β-karotin
    2258 micro
  • β-crypt
    101 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1389 micro
Összesen 1320 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    2.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    115 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    262 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 66 kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A joghurtba belekeverjük a sót, borsot, a fűszereket, és az összetört fokhagymát. Az így elkészített öntetet ráöntjük a megtisztított, felszeletelt csirkemellekre.
  2. Letakarjuk, és egy éjszakán át hűtőszekrényben pácoljuk.
  3. A bepácolt húst kivajazott tűzálló tálra fektetjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  4. A zöldségeket és a sajtot felkockázzuk, majd az ezersziget öntetport összekeverjük 2 dl joghurttal, és ráöntjük. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 233
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 27994
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 23.

Ajánló

Én csípős pirospaprikát tettem bele.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos csirke salátával
H4niko 4 recept

Ezt a receptet Horváth Ilona szakácskönyvében találtam. Amit éppen itthon találtam zöldséget, abból készítettem el ezt a salátát.

Hozzávalók

A csirkéhez

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek