r
Nosalty Logó

Tárkonyos joghurtban sült csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tárkonyos joghurtban sült csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 441 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 1767 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.6 g

Zsír

  • Összesen
    34 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    653.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    213.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    405 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 441 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    98.6 g

Zsír

  • Összesen
    136 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    523 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2613.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    459 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    167 mg
  • Foszfor
    1172 mg
  • Nátrium
    695 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    855.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    382 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    140 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    279 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    1620 micro
  • β-crypt
    485 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    541 micro
Összesen 1767 kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat enyhén sózzuk, borsozzuk.
  2. A joghurtot összekeverjük a mustárral, tárkonyecettel, az apró kockáravágott hagymával, paprikával, a tárkonnyal, picit sózzuk, borsozzuk,s végül az olajat is belekeverjük.
  3. A csirkecombokat beleforgatjuk a joghurtos szószba, majd kiolajozott tepsiben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 1182
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 61778
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 15.

Ajánló

Tálalásnál a csirkecombokat meglocsolhatjuk még egy kis joghurttal. Körítésként jól illik hozzá a rizs.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon-nagyon finom változat csirkecombra, és sokat bajlódni se kell vele az elkészítése folyamán. Régebben Keresztanyukámtól kaptam egy szuper szakácskönyvet, ami telis tele van jobbnál jobb  receptekkel (Száz magyar ételcsoda - Hagyományos ízek a Pannon világból), ez a recept is ebből való.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...